VARAUSEHDOT

Varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksun (30 %). Loppuosa vuokrasta maksetaan viimeistään 4 viikkoa ennen varauksen alkupäivää. Viimehetken varauksissa ja alle 4 päivän vuokrauksissa vuokra maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehtäessä.
Vieras sopii 2-3 päivää ennen saapumistaan avainten luovuttamisesta.Majoitusvuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00, ellei muusta sovita. Viikkovuokrauksissa on vaihtopäivänä perjantai.
Huvila annetaan vuokralle vain aikuisille, alle 18 ikäiset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Vuokraan sisältyy huvilan vapaa käyttö, sauna polttopuineen, täysin varustettu keittiö, vuodevaatteet (patjat, peitot, tyynyt). Vieras varaa mukaansa liinavaatteet ja pyyhkeet (ellei muusta sovita). Vieras vastaa huvilan siivouksesta oleskelunsa aikana ja myös loppusiivouksesta. Huvila luovutetaan samassa kunnossa kuin se oli sinne saavuttaessa.
Huvilaan ei saa tulla sovittua suurempaa vierasmäärää. Vieras vastaa aiheuttamistaan, ja myös lemmikkieläintensä aiheuttamista, vahingoista.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varauksen peruuttaminen on tehtävä puhelimitse. Peruutuksen sattuessa peritään 40 euron peruutusmaksu toimituskuluineen.
Peruutuksen tapahtuessa 28 - 21 päivää ennen sovittua vuokrajakson alkua peritään varausmaksu. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin eikä huvilaa saada vuokratuksi muille samalle ajalle peritään koko vuokramaksu.
Sairaustapauksissa, jotka on todennettava lääkärintodistuksella, maksetut erät palautetaan, peruutusmaksulla ja toimituskuluilla vähennettynä. Vuokranantajalla on oikeus perua varaus seuraavissa tapauksissa:

Valitukset vuokrakohteesta on tehtävä välittömästi vuokranantajalle.